Noizy dhe Enca prishin raportet ?

Reperi Noizy dhe antarja e ti e grupit Enca duket se kan prishur raportet, krejt kjo si pasojë e një interviste të bër nga Enca për emisionin Prive rreth kontratës së saj me Universal Music ku sipas saj “ekipi”  i saj ka qen meritorë kështu duke mos e përmendur fare labelin OTR.Kjo ka quar deri në një acarim të reperit Noizy ku ai ja ka kushtuar edhe një status këngtares.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *