Ledri dhe Lumi B sjellin kengën “Krejt shokt e mi”

Ledri dhe Lumi B sot kan sjell kengën e re e cila titullohet “Krejt Shokt e Mi”, kjo kengë është e realizuar edhe me videoklip teksti si gjithmonë nga 2 reperet ndërsa muzika nga RedBox.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *