Insane dhe R-Jan vine me “STRONG”

Insane dhe R-Jan jan dy emra të ri në skenën tonë ata sot erdhën me një bashkëpunim,bëhët fjalë për kengën e tyre më të re “STRONG”.Një këng e stilit rep Underground e sjellur nga dyshja e cila po pëlqehët mjaft shumë edhe nga repert tjer.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *