Ekskluzive:PINT së shpejti me një bashëpunim me Molotov Lab dhe Low Budget

Sipas disa disa burimeve kemi informata se labeli Molotov Lab do të gjirojë një videoklip të ri në bashkpunim me labelin PINT.
Ky mega bashkpunim pritet të mbetet si surprizë dhe ende nuk është publikuar oficialisht nga artistët e këtyre dy labelëve,mirpo informata jonë është nga një burim i afërt i këtyre dy grupeve dhe është komfirmuar nga anëtarët e këtyre dy labelave.
Pas shkrimit të disa artikujve nga ana e gazetarëve të portalit ShkurtShqip për HipHopin në shkup si duket kanë ndikuar reagimet tona. Gjithashtu duhet të përmendim se mbas një kohe të shkurtër pas publikimit të lajmeve,HipHop artistëve si duket u kemi dhënë një motivim për të vazhduar punën e tyre për më tu tje. Pasi që menjëherë pas reagimit tonë u bënë shum publikime të këngëve dhe video klipeve.
Të parët që iu përgjigjën reagimit tonë ishin labeli “Molotov Lab” pasi që menjëherë publikuan një mega proekt nga Dado-Metropol pastaj pas një afati shum të shkurtër një bashpunim si surprizë nga Molotov Lab dhe Ummet AKA Hamas. Pas këti suksesi nuk heshtën as më të vjetrit e rrugëve të shkupit “2 Shkupi Flow” të cilët publikuan një videoklip si rikthim pas një pauze 12 vjeçare Goca e Armendi e publikuan videoklipin me titullin “Na Po Vijm”,i cili supozohet të jetë një mesazh se do të vazhdojnë me proekte tjera. Në të ardhmen presim që të ngjallen edhe HipHop artistët e tjerë të Shkupit,me qëllim që ti kthehet atmosfera e vjeter këti qyteti urbam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *